Izjava o privatnosti


Pravila o privatnosti web mjesta

1. UVOD

Ova obavijest o privatnosti pruža vam detalje o načinu na koji prikupljamo i obrađujemo vaše osobne podatke korištenjem naše web stranice



Ako nam trebate poslati e-poštu u vezi s bilo čim što je povezano s ovom obavijesti o privatnosti, možete nas pronaći na InovacijaCBDl@ Gmail.com


Ako se bilo koji od vaših osobnih podataka promijeni (npr. Kada ste promijenili adresu e-pošte, preselili se ili možda promijenili ime jer ste se vjenčali - u tom slučaju čestitamo), pošaljite nam poruku na gornju adresu e-pošte i javite nam kako je promijenio. Povremeno vam možemo poslati e-poštu kako bismo provjerili jesu li osobni podaci koje čuvamo za vas točni i ažurni. 

2. KAKVE OSOBNE PODATKE DRŽIMO VAM

Možemo prikupiti sljedeće podatke o vama;
*Tvoje ime 
*Vaša email adresa 
*Vaša adresa 
*Vaš broj telefona 
*Tvoj datum rođenja
* Naziv vaše tvrtke 
* Vaši financijski detalji 
* Sve osobne podatke koje objavite na našoj web stranici 
* Podaci o tome kako koristite našu web stranicu 
* Tehnički podaci kao što su vaša IP adresa, podaci za prijavu, detalji o vašem pregledniku, duljina posjeta stranicama na našem web mjestu, prikazi stranica i navigacijske staze, detalji o tome koliko puta koristite našu web stranicu, postavke vremenske zone i druga tehnologija na uređajima koje upotrebljavate za pristup našoj web stranici. 
* Vaše marketinške i komunikacijske sklonosti. 
* Sve druge podatke koje nam izravno pružate putem našeg obrasca za kontakt, telefonom, e-poštom ili na neki drugi način, na primjer prilikom prijavljivanja na natječaj ili popunjavanja ankete. 
* Vaše fotografije na događajima. 
* Životopis i prijavnice. 
* Podaci o kreditu trećih strana. 

  1. KAKO MOŽEMO KORISTITI VAŠE PODATKE 

    Koristit ćemo vaše podatke kako bismo;
    * Obradite financijske transakcije kako biste vam omogućili kupnju naših proizvoda ili usluga. 
    * Šaljite vam komunikaciju s kupcima o poboljšanjima proizvoda ili usluga. 
    * Omogućite nam da izvršimo ugovor s vama i obradimo narudžbe, odgovorimo na upite vezane uz narudžbu i riješimo prigovore. 
    * Odgovorite na bilo koji upit o našim proizvodima ili uslugama. 
    * Šaljite vam marketinške komunikacije tamo gdje nam je to zakonski dopušteno. 
    * Prilagodite svoje iskustvo na našoj web stranici. 
    * Pratite upotrebu naše web stranice i mrežnih usluga. 
    * Zamolite vas da popunite ankete ili vas pozovu da sudjelujete u natjecanjima ili izvlačenjima nagrada. 
    * Vodite evidenciju o izvršenim narudžbama i komunikacijama u vezi s tim narudžbama. 
    * Vodite evidenciju o komunikacijama. 
    * Analizirajte upotrebu naše web stranice i ostalih mrežnih usluga. 
    * Administrirajte i zaštitite naše poslovanje i web mjesto. 
    * Isporučujte relevantan sadržaj i oglase web mjesta. 
    * Shvatite učinkovitost našeg oglašavanja. 
    * Provedite kreditne provjere.  
    * Podnesite pravne zahtjeve protiv vas ako prekršite ugovor ili ne izvršite plaćanje (znamo da nećete ...) 
    * Pridržavajte se svih zakonskih obveza prema kojima podliježemo ili prema zahtjevima vladinog tijela. 
    * Nabavite ili održavajte police osiguranja. 
    * Upravljajte našim poslovanjem. 
    * Pribavite profesionalni savjet. 

  2. NAŠ PRAVNI OSNOV OBRADE 

    Prema Općim propisima o zaštiti podataka, vaše zakonske podatke možemo obrađivati ​​samo ako za to imamo zakonsku osnovu. 

    Naši zakoniti osnovi postupka su; 

    * U vezi s podacima o kupcima koje smo dobili u vezi s tim da kod nas stavljate narudžbu koju držimo u svrhu ispunjavanja tog ugovora, informiranja o ažuriranjima proizvoda ili usluge i vođenju evidencije o ugovoru, obrada je neophodna za izvršenje ugovora kojem ste podložni i za naše legitimne interese da vas obavještavamo o ažuriranjima proizvoda ili usluge, vođenju evidencije i uspostavljanju, provođenju ili obrani pravnog zahtjeva kao odgovornog poslovanja. 
    * U vezi s podacima o potencijalnim klijentima koje smo dobili kada se raspitujete o našim proizvodima ili uslugama 
    (Bilo putem naše web stranice ili na neki drugi način) i koje obrađujemo kako bismo odgovorili na vaš upit i vodili evidenciju o tome, obrada je potrebna kako bismo na vaš zahtjev poduzeli korake prije sklapanja ugovora i radi naših legitimnih interesa u vođenju evidencije i za uspostavljanje, obranu ili provođenje pravnog zahtjeva. 
    * U vezi s podacima o potencijalnim klijentima koje smo dobili kada ste se prijavili za bilo koji od naših besplatnih resursa i koje obrađujemo kako bismo vam poslali te besplatne resurse, odgovorili na vašu komunikaciju o resursima i vodili odgovarajuću evidenciju, dali ste pristanak za obradu u svrhu da vam pošaljemo te besplatne resurse, a u našem je legitimnom interesu odgovoriti na vaše komunikacije i voditi evidenciju o našem poslovanju. 
    * U vezi s marketinškim podacima koje smo dobili kada ste nam rekli svoje marketinške preferencije, kada ste pristali da vam pošaljemo detalje o našim proizvodima ili uslugama, u svrhu marketinške komunikacije, omogućujući vam sudjelovanje u našim promocijama, poput natjecanja, nagradne igre i darivanja, kako bi vam isporučili relevantan sadržaj web stranice i oglase i izmjerili ili shvatili učinkovitost ovog oglašavanja, obrada je neophodna za naše legitimne interese u kojima u ovom slučaju treba proučiti kako kupci i korisnici koriste naše proizvode / usluge, da ih razvijemo, razvijemo naše poslovanje i odlučimo o našoj marketinškoj strategiji. 

    * U odnosu na korisničke podatke koje smo dobili putem kolačića na našoj web stranici i internetskim uslugama u svrhu upravljanja našom web stranicom, osiguravajući da vam se pruža relevantan sadržaj, osiguravajući sigurnost naše web stranice, održavajući sigurnosne kopije naše web stranice i / ili baza podataka i kako bi se omogućilo objavljivanje i administriranje naše web stranice, ostalih internetskih usluga i poslovanja, obrada je neophodna u svrhu naših legitimnih interesa koji nam u ovom slučaju omogućavaju pravilno administriranje naše web stranice i našeg poslovanja. 

    * U odnosu na tehničke podatke (koji uključuju podatke o vašoj upotrebi naše web stranice i mrežnih usluga kao što su vaša IP adresa, podaci za prijavu, detalji o vašem pregledniku, duljina posjeta stranicama na našem web mjestu, prikazi stranica i putovi navigacije, detalji o tome koliko puta upotrebljavate našu web stranicu, postavke vremenske zone i drugu tehnologiju na uređajima koje koristite za pristup našoj web stranici) obrađujemo ove podatke kako bismo analizirali vašu upotrebu naše web stranice i mrežnih usluga, kako bismo upravljali i zaštitili naše poslovanje i web mjesto, da vam dostavimo relevantan sadržaj web stranice i oglase i da razumijemo učinkovitost našeg oglašavanja. Naš zakonski temelj za ovu obradu su naši legitimni interesi koji su u ovom slučaju da nam omoguće pravilno upravljanje web stranicama i poslovanjem te rast našeg poslovanja i odlučivanje o našoj marketinškoj strategiji. 

    * U odnosu na vaše podatke koje obrađujemo kako bismo udovoljili zakonskim zahtjevima ili na zahtjev vladinog tijela, obrada je potrebna radi poštivanja zakonske obveze kojoj smo podvrgnuti. 

    * U vezi s vođenjem evidencije, ova obrada je potrebna ili radi poštivanja zakonske obveze kojoj podliježemo ili zbog naših legitimnih interesa u odgovornom poslovanju ili obrane, provođenja ili uspostavljanja pravne tužbe. 

    * U vezi s dobivanjem stručnog savjeta i osiguranja, ova obrada je neophodna za naše legitimne interese kako bismo zaštitili i proširili naše poslovanje. 

    Ne prikupljamo nikakve osjetljive podatke o vama; Osjetljivi podaci uključuju detalje o vašoj rasi ili etničkoj pripadnosti, vjerskim ili filozofskim uvjerenjima, spolnom životu, seksualnoj orijentaciji, političkim mišljenjima, članstvu u sindikatima, podatke o vašem zdravlju te genetske i biometrijske podatke. 

    Ne prikupljamo nikakve informacije o kaznenim presudama i kaznenim djelima. 

    Ne vršimo automatizirano donošenje odluka niti bilo koju vrstu automatiziranog profita. 

 

  1. KAKO PRIKUPLJAMO VAŠE OSOBNE PODATKE 

    Možemo prikupljati podatke o vama tako što ćete nam podatke dostaviti izravno nama (na primjer ispunjavanjem obrazaca na našoj web stranici ili slanjem e-pošte). Od vas možemo automatski prikupiti određene podatke dok koristite našu web stranicu pomoću kolačića i sličnih tehnologija. Molimo pogledajte našu politiku o kolačićima za više detalja o tome na www.icbdglobal.com/privacypolicy


    Možemo primati podatke od trećih strana kao što su pružatelji analitike kao što je Google sa sjedištem izvan EU mreža oglašavanja poput Facebooka sa sjedištem u EU, pružatelji tehničkih usluga, usluga plaćanja i dostave, agencije za otkrivanje prijevara i brokeri podataka ili agregatori. 

    Također možemo primati podatke iz javno dostupnih izvora kao što su Tvrtke i birački spisak sa sjedištem u EU

    6. MARKETING COMMUNICATIONS 

    Naš zakoniti temelj obrade vaših osobnih podataka kako bismo vam poslali marketinške komunikacije je ili vaš pristanak ili naši legitimni interesi (naime, za rast našeg poslovanja)

    Prema Propisima o privatnosti i elektroničkim komunikacijama, možemo vam slati e-poštu ili tekstualne marketinške komunikacije samo ako (i) ste kupili ili zatražili od nas podatke o našoj robi ili uslugama ili (ii) pristali ste na primanje marketinških komunikacija i u svakoj ako od tada niste isključili primanje takvih komunikacija. Prema ovim propisima, ako ste društvo s ograničenom odgovornošću, možemo vam poslati marketinšku komunikaciju bez vašeg pristanka. Međutim, i dalje možete u bilo kojem trenutku odustati od primanja marketinške komunikacije od nas. 

    Prije nego što svoje osobne podatke podijelimo s trećom stranom za vlastite marketinške svrhe, dobit ćemo vašu izričitu suglasnost. 

    Možete zatražiti od nas ili trećih strana da vam u bilo kojem trenutku prestanu slati marketinške poruke slanjem e-pošte na: novationcbd@gmail.com

    Na kraju e-pošte imamo i gumb za otkazivanje pretplate. 

    Ako odbijete primanje marketinške komunikacije, ovo se odbijanje ne odnosi na osobne podatke dane kao rezultat drugih transakcija, poput kupnji, registracije jamstva itd. 

 

  1. OBJAVLJIVANJE VAŠEG OSOBNIH PODATAKA 

    Možda ćemo morati podijeliti vaše podatke sa strankama navedenim u nastavku;

    * Davatelji usluga koji pružaju IT i usluge administracije sustava. 
    * Profesionalni savjetnici, uključujući pravnike, bankare, računovođe, revizore i osiguravatelje. 
    * Državna tijela koja od nas zahtijevaju da prijavimo aktivnosti obrade ili na drugi način otkrijemo vaše osobne podatke. 
    * Istraživači tržišta i agencije za sprečavanje prijevara. 
    * Treće strane kojima prodajemo, prenosimo ili spajamo dijelove našeg poslovanja ili imovine. 

    Zahtijevamo od svih trećih osoba kojima prenosimo vaše podatke kako bismo poštivali sigurnost Vaših osobnih podataka i tretirali ih u skladu sa zakonom. Dopuštamo samo tim trećim osobama da obrađuju vaše osobne podatke u određene svrhe i u skladu s našim uputama. 


    8. * MEĐUNARODNI PRIJENOSI

    Vaše osobne podatke dijelimo unutar naše grupe tvrtki što uključuje prijenos vaših podataka izvan Europskog gospodarskog prostora (EEA)

    Podložni smo odredbama Općih propisa o zaštiti podataka koji štite vaše osobne podatke. Kada prenosimo vaše podatke trećim stranama izvan EGP-a, osigurat ćemo da postoje određene mjere zaštite kako bi se osigurao sličan stupanj sigurnosti vaših osobnih podataka. Kao što su;

    * Vaše osobne podatke možemo prenijeti u zemlje za koje je Europska komisija odobrila da pružaju odgovarajuću razinu zaštite vaših osobnih podataka; ili
    * Ako koristimo davatelje usluga sa sjedištem u SAD-u koji su dio zaštitnog okvira SAD-a i EU-a, mogli bismo im prenijeti podatke jer imaju jednake zaštitne mjere; ili
    * Kada koristimo određene pružatelje usluga koji su osnovani izvan EGP-a, možemo koristiti posebne ugovore ili kodekse ponašanja ili mehanizme certificiranja odobrene od Europske komisije koji osobnim podacima pružaju jednaku zaštitu kao u Europi. 

    Ako nijedna od gore navedenih mjera zaštite nije dostupna, možemo zatražiti vaš izričiti pristanak na određeni prijenos. Imat ćete pravo povući ovaj pristanak u bilo kojem trenutku. 

 

 

  1. PODACI SIGURNOST 

    Uspostavili smo sigurnosne mjere kako bismo spriječili da se vaši osobni podaci slučajno izgube, koriste, mijenjaju, otkrivaju ili im se neovlašteno pristupa. Također dopuštamo pristup vašim osobnim podacima samo zaposlenicima i partnerima koji imaju poslovne potrebe za tim podacima. Takve će podatke obrađivati ​​samo prema našim uputama i čuvati u tajnosti. 

    Imamo uspostavljene postupke za rješavanje sumnji na sigurnosne propuste i obavijestit ćemo vas i primjenjive regulatore ako se takva povreda dogodi ako od nas to zakonski zahtijeva. 

    10. ZADRŽAVANJE PODATAKA 

    Vaše osobne podatke zadržat ćemo samo onoliko dugo koliko je potrebno da bismo ispunili svrhu koju smo prikupili, uključujući i u svrhu ispunjavanja bilo kakvih zakonskih, računovodstvenih ili izvještajnih zahtjeva. 
    Kada odlučujemo u kojem je točnom vremenskom razdoblju za čuvanje podataka, gledamo na količinu, prirodu i osjetljivost, potencijalni rizik od štete od neovlaštene uporabe ili otkrivanja, svrhe obrade, ako se to može postići drugim sredstvima i zakonskim zahtjevima. 

    Za porezne svrhe zakon zahtijeva da zadržimo osnovne informacije o našim korisnicima (uključujući podatke o kontaktima, identitetima, financijskim i transakcijskim podacima) šest godina nakon što prestanu biti kupci. 

    U nekim okolnostima možemo anonimizirati vaše osobne podatke u istraživačke ili statističke svrhe u kojem slučaju te informacije možete koristiti bez ograničenja bez daljnje obavijesti. 

 

 

  1. VAŠA PRAVNA PRAVA 

    Prema zakonima o zaštiti podataka imate prava u vezi s vašim osobnim podacima koja uključuju pravo na zahtjev za pristup, ispravke, brisanje, ograničenje, prijenos, prigovor na obradu, prenosivost podataka i (ako je zakonski temelj obrade odobren) na povući pristanak. 

    Više o tim pravima možete vidjeti na; https://ico.org.uk/for-organisations/guide-to-the-general-data-protection-regulation-gdpr/individual-rights/

    Ako želite ostvariti neko od gore navedenih prava, pošaljite nam e-mail na; novationcbd@gmail.com

    Nećete morati platiti naknadu za pristup osobnim podacima (ili za ostvarivanje bilo kojeg drugog prava). Međutim, možemo naplatiti razuman iznos ako se utvrdi da je vaš zahtjev neutemeljen, ponavlja se ili pretjeruje ili odbijemo udovoljiti vašem zahtjevu u ovim okolnostima. 

    Možda ćemo trebati zatražiti određene podatke od vas kako bismo nam pomogli potvrditi vaš identitet i osigurati vaša prava na pristup vašim osobnim podacima (ili radi ostvarivanja vaših drugih prava) Ovo je sigurnosna mjera koja osigurava da se osobni podaci ne otkrivaju osobama koje nemaju prava na primanje. Možemo vas kontaktirati i zatražiti daljnje informacije u vezi s vašim zahtjevom za bržim djelovanjem. 

    Na sve legitimne zahtjeve pokušavamo odgovoriti u roku od mjesec dana. Povremeno može potrajati i duže ako imate posebno složen zahtjev. U ovom slučaju ćemo vas kontaktirati. 

    Ako niste zadovoljni bilo kojim aspektom načina na koji prikupljamo i koristimo vaše podatke, imate pravo podnijeti žalbu uredu Povjerenika za informacije (ico) nadzornom tijelu Ujedinjenog Kraljevstva za pitanja zaštite podataka (www.ico.org.uk) Bili bismo vam zahvalni ako biste nas prvo kontaktirali ako imate žalbu kako bismo je pokušali riješiti umjesto vas. 

© Sva prava pridržana 2018 caivannamvar.com